lørdag den 19. juli 2014

Dolce Sicilia, Malmø (19. juli 2014)


Vi blev introduceret til Dolce Sicilia den 3. juli i år, og i dag besøgte vi stedet igen. Dolce Sicilia ligger Drottningtorget 6 i Malmø og ser ikke ud af ret meget, hvilket hjemmesiden heller ikke gør.

Det skal man ikke lade sig narre af.

De har et snævert sortiment, og det er fremragende.

To slags pasta, seks slags pesto, som kombineres til seks retter til 69 kr. for en ret. Dertil gratis postevand eller Pellegrino (diverse varianter) til 20 kr. pr. styk. Pastaen og pestoen er naturligvis frisklavet og det smager fantastisk!

Man kan få fremragende kaffe på stedet.

Men den helt store attraktion er den hjemmelavede is, der er altid 16 varianter i disken, og alle er lavet fra grunden med friske råvarer, og det smager bare himmelsk. Begge gange har jeg fået en mellemis, hvor man for 40 kr. får en bakke (eller en vaffel, hvis man ønsker det) med op til tre varianter. Jeg har smagt de seks, Kirsten andre seks, og de er alle vidunderlige.

Man kan spise på stedet, på torvet eller få varerne med. Vi har ved begge besøg købt både pasta og pesto med, for 59 plus 32 kr. er der til 4 pæne portioner.

Vi er vilde med Dolce Sicilia pga. den høje kvalitet, de meget rimelig priser og den meget venlige og imødekommende betjening. Dolce Sicilia er bestemt en tur til Malmø værd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar