fredag den 23. november 2012

Bonjour Vietnam 18. november 2012

Bonjour Vietnam fik en flot anmeldelse af Helle Brønnum Carlsen i Politiken den 16. november 2012. Stor ros til køkkenet og 4 kokkehuer.

Det fik os lokket til at reservere bord søndag den 18. november. Vi havde reserveret til 18:00, kom 10 minutter tidligere, hvor der kun var få besatte borde, men mange reservationsskilte. Vi fik anvist et bord med to plasticstole, som tydeligt adskilte sig fra de fleste andre stole i lokalet. De passede heller ikke til bordhøjden, og de stod ikke fast på det meget glatte gulv. Vi bad om et andet bord og det fik vi heldigvis uden dikkedarer. Men, det var tydeligt, at der var gjort meget for at udnytte pladsen til det sidste, så vi sad ret udsat, men borde på alle fire sider af os, så vi blev generet hver gang et af de andre borde blev betjent.

De har sikkert denne aften tjent noget ekstra, men det går ret meget ud over stemningen, når der er så tæt pakket, at man ikke kan sidde nogenlunde ugeneret. Og det kunne vi bestemt ikke, for der var mindst fuldt hus, ingen tvivl om at den anmeldelse var blevet læst!

Vi bestilte 3 forretter til deling:
  • "Gôi cuôn: Tigerrejer, fint skåret økologisk kylling, bønnespirer, risnudler og friske koriander svøbt i en frisk rispandekage."
  • "Châ giò: Hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske Bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne."
  • "Tôm viên chiên giòn: Fars af tigerrejer, løg og hvidløg formet som kugler og stegt gyldne, der serveres med salat og vietnamesiske pickles."
Det var perfekt til deling, og der kom uden videre en tallerken til hver af os, så vi kunne dele på en nem måde. Det var ganske glimrende, og vi talte om at vi en anden gang godt kunne nøjes med et udvalg af forretter. Specielt rejekuglerne var jeg helt vild med, men alt var friskt og lækkert, og portionerne var pæne. Overordentligt rimeligt til 69 kr. pr. forret.

Til hovedret fik vi:


"Bò né: Stykker af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man gør det i Viet Nam. Kødet tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken, med æggeblomme, vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå. Hvis du ikke ønsker æggeblomme, kan du bare sige til."


"Bún gà xào: Risnudler med stegte kyllingestykker, årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg."

Begge retter var ualmindeligt lækre og vi kunne ikke finde en finger at sætte på noget af det, vi fik serveret.

Som drikke fik vi postevand, to glas Chardonnay og en flaske Hanoi Beer. Til en samlet pris på 597 kr. er det i den meget rimelige ende.

Det er uden tvivl et sted vi vil besøge igen, men udelukkende for at få et hurtigt, veltilberedt måltid. For alt det udenoms trak ned.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar