lørdag den 2. januar 2021

Bistroen Odd-Fellowgaarden i Køge (31. december 2020)

 

♥♥♥♥♥♡

Vi havde bestilt nytårsmenuen hos Bistroen i Køge, som vi har besøgt mange gange. Vi har også fået takeaway derfra tidligere. Vi har altid været MINDST meget tilfredse 😊

Det var vi bestemt også denne gang.

Selvfølgelig er maden det vigtigste, men jeg vil alligevel starte med at rose processen og logistikken i forbindelse med afhentningen.

Bestillingen var simpel: Jeg sendte en mail, fik en hurtig bekræftelse, et nummer og et tidspunkt hvor maden kunne afhentes - kl. 13 - men med information om, at der kunne afhentes indtil 16. Det er naturligvis hensigtsmæssigt for at fordele afhentningen over dagen. Fra Facebook vidste vi, at de havde lukket, da de havde fået bestilling på 1.000 menuer, det kræver ekspertise at håndtere så mange på en ordentlig måde. Og ekspertise besidder de i den grad, også på det område!

Jeg parkerede kl. 12:54 gik hen til Odd-Fellowgaarden, fulgte den enkle skiltning, ventede højst et par minutter, blev kaldt frem, oplyste mit nummer, betalte og fik leveret desserten i en særskilt pose, gik hen til Kristian, som stod klar med kassen med vores øvrige retter, han gennemgik dem, ønskede godt nytår og håbede at vi sås i 2021 (det gør vi!!!). Parkeringen sluttede 13:03. Jeg havde allerhøjest brugt 6 minutter i bygningen.

Jeg havde fået en skriftlig, udførlig vejledning til håndteringen af menuen, og der var en video på deres hjemmeside, der kunne hjælpe, den brugte vi ikke, og vi endte med et fremragende resultat.

Nedenfor vores fotos af menuen, vi havde selv valg vinen, men kunne have tilkøbt vin. 

Indbagt hummerbisque med basilikum & ingefær 


Koldrøget laksetatar med bagt malt og ruccolasalat

Helstegt oksemørbrad rosmarin-stegte gulerødder, skorzonerødder samt rødvinssauce

To modne oste (Morbier, dansk Thybo) med syltede lyse rosiner

Hvid chokolademousse med karamelhjerte, nøddecrumble og hindbærsorbet

Helt ærligt: Det var fantastisk! Det var så autentisk, som det kan blive, når man får det hele serveret på et fad, og skal følge nogle enkle anvisninger.

Vi kan garantere, at vi skal besøge Bistroen forhåbentlig flere gange i 2021, og deres nytårsmenu 2021 er en godt bud på, hvad vi skal spise 31. december 2021, uanset hvad den omfatter 😊

Tak til Kristian, Tine og Cecilie for et fantastisk madsted!!!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar